Hellerup Parkhotel har en ganske særlig plads i mange mennesker hjerte. Bl.a. har den folkekære forfatter Jane Aamund haft sin gang her på hotellet det meste af hendes liv, hvilket du kan læse mere om her.

Men også designer Frederik Bagger har et særligt bånd til Hellerup Parkhotel, hvor han er kommet, siden han var 3 år gammel. Dét bånd sætter vi nu en smuk sløjfe på, idet vi har lavet en aftale med Frederik om, at gæster på hotellet kan købe Frederik Baggers populære Crispy Eightball krystalglas til en ganske særlig pris.

Crispy Eightball er en del af Frederik Baggers serie af højkvalitets glas, der tager krystalglas og deres mange egenskaber væk fra vanetænkningen og ind i et moderne univers. Således egner Crispy Eightballs unikke form sig til alt fra cocktails til juice – og sågar som dessertglas.

Desuden er de smukke glas udformet i blyfrit krystal og kan gå direkte i opvaskemaskinen.

Vores gæster vil desuden få rig mulighed for at opleve Frederik Baggers smukke glas, idet de fremover vil være at finde på alle værelserne og dermed bidrage til den eksklusive oplevelse, et ophold på Hellerup Parkhotel altid er.

 

Hellerup Park Hotel har været en del af mit liv, siden jeg var en lille dreng. Både min far og jeg har besøgt hotellet og spist på restauranten, siden jeg var blot 3 år gammel.

Jeg har fulgt hotellets udvikling på nært hold, og besøger det stadig for inspiration og afslapning. Hotellet repræsenterer et mix af design og gastronomi, hvilket for mig giver en unik oplevelse som både gæst og selvstændig designer.

Det var med andre ord en drengedrøm, som gik i opfyldelse, da mit eget design blev repræsenteret på Hellerup Parkhotel.

 Frederik Bagger