Kom til eksklusivt jazz-event til støtte for GirlTalk.dk

Nu har du muligheden for at komme til et eksklusivt event under Copenhagen Jazz Festival. Kom og hør lækker soulmusik & jazz med nogle af de helt store stjerner, nemlig Camille Sledge, Ken Linh Doky, Niels Lan Doky samt Debbie Sledge fra Sister Sledge, som samme dag bliver ambassadør for GirlTalk.dk.

”På Hellerup Parkhotel har vi et stort ønske om at engagere os i samfundet og støtte de ting, vi mener er vigtige. Hotellet har derfor løbende bidraget med både opmærksomhed og direkte donationer til en lang række velgørende formål; senest med en fundraising til Børnediabetes Fonden, hvor et beløb pr. solgt værelse gik direkte til deres vigtige arbejde. Sidste år mødte jeg en – for mig – ny, velgørende organisation, som jeg synes udfører et helt utroligt vigtigt arbejde, nemlig GirlTalk.dk.”
Ole Andersen, indehaver af Hellerup Parkhotel

Derfor vil Hellerup Parkhotel gerne donere denne fantastiske koncert-oplevelse til GirlTalk.dk. Det betyder, at hele overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til denne fantastiske organisation.

Samtidig vil vi fra hotellets side gerne sige en stor tak til GirlTalk.dk, fordi I eksisterer og gør livet en lille smule lettere for de mange unge piger, der har behov for jer.

Billetter til denne eksklusive støttekoncert koster 495 kr. og kan bestilles her:  

OM KONCERTEN:

Dato: 10. juli 2018 kl. 15.30 (dørene åbnes kl. 15.00. Koncerten varer 75 minutter uden pause)
Sted: Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 Kbh K
Medvirkende: Camille Sledge & Ken Linh Doky Trio feat. Romulo Duarte & David “Fingers” Haynes

Special guests: Debbie Sledge & Niels Lan Doky

OM GIRL TALK:

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe unge udsatte piger mellem 12 og 24 år. Statistikkerne fortæller desværre, at:

• 19,5 % af pigerne i alderen 15-24 år har overvejet at tage deres eget liv.
• Hver 8. pige bliver udsat for kærestevold.
• Over 50 % af alle piger har lavt selvværd.
• 12 % af de 15-årige piger føler sig ofte eller meget ofte ensomme.

Gennem gratis chatrådgivning, åbent forum, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper vi unge piger igennem livet med alle de udfordringer og valg, der følger med. På GirlTalk.dk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser.  På GirlTalk.dk giver vi mulighed for at få luftet både de svære tanker og følelser, men også glæderne og succeserne.

GirlTalk.dk har ca. 125 frivillige rådgivere, 6 ansatte og en frivillig bestyrelse. GirlTalk.dk er i 2017 blevet akkrediteret af Rådgivnings Danmark, som er brancheforening for sociale rådgivningstilbud i Danmark. Akkrediteringen er et særligt kvalitetsstempel på arbejdet i rådgivningen.

Se mere på www.girltalk.dk