Nyd julen og nytåret på Hellerup Parkhotel

Book et ophold på Hellerup Parkhotel i julen eller nytåret og nyd de mange muligheder for at opleve den særlige julestemning, som præger både hotellet om området omkring os:

  • Du kan gå på juleshopping i de mange, små og spændende butikker omkring hoteller eller du kan vælge at tage ind til centrum af København, og det brede udvalg af mærkevarer og kædebutikker.
  • Eller nyd julen i Tivoli, eller i Nyhavn eller et af de andre steder, hvor der er pyntet op til jul, og hvor juleboderne er stiller frem med alverdens godter og unika varer.

I denne periode kan vi tilbyde dig et enkelt værelse fra kr. 800.00 per nat og et standard dobbelt værelse fra kr. 900.00, hvis du betaler ved booking af værelset. Du kan dog ikke til denne pris afbestille.

Du kan også vælge at betale ved ankomst og samtidig have mulighed for afbestilling op til 24 timer før dit ophold. Her er prisen fra kr. 950.00 for enkelt værelse og fra kr. 1050.00 for standard dobbelt værelse.

Vi glæder os til at vise dig hvorfor Hellerup Parkhotel er blevet valgt til Danmarks bedste Business hotel igennem de sidste par år, – og i tillæg har fået prisen som Danmarks bedste Boutique Hotel.  Hjertelig velkommen

For booking, kontakt venligst info@hellerupparkhotel.dk