Kære venner af Hellerup Parkhotel.

Vi har glæden af at invitere dig og din partner til denne helt enestående koncert på National Museet, søndag den 25.februar 2018, kl. 17.30.

Efter en drink og muligheden for at få taget dit billede sammen med stjerne, begynder koncerten kl.18.00

Venligst skriv til oa@hellerupparkhotel.dk senest den 15 februar hvis du ønsker at deltage. Hellerup Parkhotel byder på koncerten.

Der er plads til 65 personer. First come first serve.

Glæder os til at se dig/jer.

 

Performed by Camille Sledge with the Ken Linh Doky trio

Den dragende og karismatiske amerikanske sangerinde Camille Sledge – datter af Debbie Slegde fra gruppen Sister Sledge med det ikoniske verdenshit ”We Are Family” – optrådte for første gang i København i slutningen af 2016 hvor hun leverede seks intense og mindeværdige aftener for fulde huse på The Standard Jazz Club i Havnegade. Da hun vendte tilbage i sommers for at give en Late Night indendørs koncert på The Ultimate Jazz Party på Sølyst blev alle billetterne revet væk på rekordtid. Det blev til en legendarisk aften hvor ingen ringere end Curtis Stigers samt flere af medlemmerne fra Sister Sledge dukkede uanmeldt op og sad ind. Nu er Camille Sledge endeligt på vej tilbage i Danmark for at give koncerter på Nationalmuseet i København.