Mere end 250 berømtheder og berømte verdensstjerner har boet på HellerupPark Hotel

De kalder det for: “deres foretrukne hjem væk fra hjemmet”.

Debra Sledge fra den legendariske popgruppe ‘Sister Sledge’ formulerer det således:

”Efter mange af mine rejser kan jeg bogstaveligt talt trække vejret i det øjeblik, jeg kommer ind på Hellerup Parkhotel. Jeg bliver mødt med smukke omgivelser, en fredelig og afslappet atmosfære og kærlige smil fra alle medarbejdere, jeg er kommet til at kende som familie. Vi har al den pleje og komfort, som vi har derhjemme plus den ekstra service der kun gives til de kongelige. Ved hvert besøg kan jeg virkelig sige: HellerupPark Hotel er mit hjem væk fra hjemmet ”…

Kom og oplev den meget specielle følelse af at blive taget hånd om! Ring til os for et godt tilbud: +4539624044 ❤️

Jeg glæder mig sådan til, at byde dig velkommen.

Blandt de superstjerner, der bruger os som deres hjem, er:

Brian Adams , The Rolling Stones Project, ELO ( Electric Light Orchestra , Slade, Sweet, Boney M, Leo Sayer, Wes Madiko, Smilie, Sister Sledge, Camille Sledge, Maj Lan Doky, Black Sabbath, Scorpions , Shaken Stevens, Chicago, Foreinger, The Hollies, Julio Iglesias, Cutis Stieger , Earth , Wind and fire, Candy Dofler, Dr Hook, Beach Boys, Procol Harum , Harriet Weels, Jetro Tull, The Black eye Peas, og mange flere..❤️ ❤️

PS: Debbie Sledge fra ‘Sister Sledge’ er en af vores faste gæster og har indspillet denne smukke version af verdenshittet ‘We are Family’ – kun til os.

Klik her for at lytte til den unikke version