Diva er navnet på Hellerup Parkhotels egen lille primadonna og maskot: en skøn Chevalier King Charles. Diva blev født den 1. maj 2010 og har sin daglige gang på hotellet, hvor hun er en fast del at hotellets administration – og selvfølgelig har sin helt egen plads på kontoret.

“Club Divas venner” er en klub for alle hotellets firebende gæster, som har løst til at besøge hotellet sammen med deres ejere.

Som medlem af “Club Divas venner” på Hellerup Parkhotel modtager du et flot halsbånd og to nye madskåle. Og har din ejer travlt i løbet af dagen, kan vi være behjælpelige med en hundelufter. Mindre hunde har mulighed for at blive klippet og få pedicure af hundefrisør Sabine Rostgaard, der ejer Wufficare – Danmarks eneste transportable hundefrisørsalon.

Vi har seks værelser, hvor hunde er velkomne ved forudbestilling, alle belliggende i hotellets stueetage. Så er det nemt at smutte en tur i Øregårdsparken og blive luftet.

  • Ved reservation: venligst gør opmærksom på, at I ønsker at bo sammen med jeres hund og bestil evt. hundelufter og klipning
  • Ved ankomst venter et halsbånd og et par madskåle på værelset
  • Ovenstående mod et tillæg på DKK 100 pr. nat

 

DIVA 04

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *