Det er med stolthed og glæde, at Hellerup Parkhotel i dag kan meddele, at restauratør Daniel Aref , Restaurant DaVino, i dag har indgået følgende aftale:

De kendte og topprofessionelle Restauratører Christine Fogh Aagaard og Fabio Avenoso, der driver flere Italienske restauranter i København, sammen med kendis Advokat Jackie Phillip og Morten Wagner, der er kendte i advokatsammenhæng og for iværksætteri, samt i restaurant sammenhæng er mest kendte som medejere og medstiftere af natklub succesen Sunday Club og nyåbnede Dolores, samt restaurant Congo, i dag overtager Restaurant DaVino.

Det koncept, som har gjort Restaurant DaVino kendt og værdsat på meget kort tid, vil fortsætte i en overgangsperiode og derefter dreje mere i retning at det rene Italienske køkken. Vi ser frem til dette spændende samarbejde, og ser frem til at hotellets gæster og lokalområdet kan nyde godt af denne spændende konceptudvikling med dette kreative og innovative persongalleri i ejerkredsen. Overtagelsen med de 4 nye ejere sker fra dags dato….”

Med venlig hilsen

Ole Andersen
Ejer,
Hellerup Parkhotel.