På Hellerup Parkhotel ønsker vi at passe godt på den natur, der omgiver os. Derfor afprøver og tester vi løbende materialer, råvarer og idéer, som er udviklet med respekt for både bæredygtighed, miljø og mennesker.

Seneste skud på stammen er, at du fremover vil kunne finde et fint, lille skrivesæt på alle hotellets værelser. Det består af en notesblok – bæredygtig, naturligvis – men også af den efterhånden ganske omtalte Sprout blyant.

Den fungerer som en helt almindelig blyant, men når du er færdig med den, skal den ikke smides ud. Den skal derimod plantes, hvorefter den vil vokse op og f.eks blive til en skøn plante med basilikum, som du kan nyde i din mad.

Blyanten er udviklet af studerende på Massachusetts Institute of Technology (MIT) og er deres bud på en blyant, der både er lavet af bæredygtigt træ og som giver noget tilbage til naturen, når ”dens liv” som blyant er ovre. – En tankegang, der i øvrigt går igen i alle Sprouts produkter.

Måske er en blyant en mindre ting, men hele tankegangen bag er ekstrem vigtig: At ting, vi normalt smider ud, kan få et nyt liv – måske som noget helt andet. Det er en tankegang, vi i dén grad hylder hér på hotellet og vi glæder os til at vise jer den fantastiske, lille blyant.