Retro 50


Vi har over tid brugt mange tanker på, hvordan man kan indrette hotelværelser på en ny, alternativ og spændende måde, der samtidig tager størst muligt hensyn til naturen. Resultatet er blevet værelset "Retro 50".

Dede Ingerslev driver sin marskandiserforretning i Ingerslev Antik i Ravnsborgsgade på Nørrebro. Og pludseligt stod det klart, at kombinationen af hendes talent og vores egne tanker og idé med et genbrugsværelse ”Retro 50”, er som skabt for hinanden. Selvfølgelig med undtagelse af den moderne teknologi som TV, IP-telefon og wifi, som ”Retro 50”-værelset er udstyret med.

De designinteresserede vil nok nikke genkendende til flere lamper og møbler. De er nemlig et udpluk af en svunden tids mest berømte møbel- og lampedesignere. Alt er smagfuldt håndplukket og sammensat af Dede Ingerslev.

Vi er stolte af dette værelse. Og vi synes, det rammer en spændende tidslomme. Smukt, enkelt og en smule provokerende. Værelset vil stå som et symbol på en svunden tid, men samtidig som udtryk for en moderne tankegang, hvor hensynet til miljøet er i højsædet.