Hvad bliver der sagt om DaVino - restaurant & bar?


Hellerup Park Hotel er et hotel i en ganske særlig klasse for sig.

Lige fra kunsten på væggene til manden bag hotellet, ejeren, der ofte selv går rundt blandt hotellets gæster om morgenen, i restauranten, udelukkende for at ønske dem en god dag.
’Er det ikke synd at restauranten står tom resten af dagen?’ – tænkte han helt naturligt.

Og det er sandt – for udover gæsterne ligger det lille hotel i et område med en masse mennesker, der er glade for god mad, høje ambitioner og højt til loftet.

Og sådan blev det … Daniel Fattoum flyttede ind med ’Davino’… et middelhavsinspireret menukort, vinglæde og en hang til Jazz. Og det nytter ikke noget, at man fortæller en køkkenchef som Daniel, at det populære og velsmagende middelhavskøkken ville matche en italiensk smørtenor – han er nemlig mest til Jazz – så Jazz det spiller han. Og måske er det netop derfor, at det hele fungerer så godt. For Hellerup Park Hotel er båret af den samme passion som Daniel bærer sit køkken og den stemning han gerne vil skabe: Med kærlighed!

Som en sidste lille, kærlig, krølle skulle det måske tilføjes: At køkkenchefen bestræber sig på at bespise både område og gæster med priser der er yderst rimelige. Det er med andre ord svært ikke at finde gode argumenter for et besøg.

Du er meget velkommen!

Pernille Aalund

Artikel i Børsen: